Over ons

SecuFast is een business-unit van Peco Douwes BV.  De productlijn SecuFast Veiligheidsschroeven - opgericht door Douwes International - bestaat al ruim 30 jaar en heeft een eigen identiteit binnen onze organisatie. SecuFast® is een geregistreerd merk van Peco Douwes BV.

Ons SecuFast team bestaat uit professionals met kennis van bevestigingstechniek. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring en know-how opgebouwd in deze specialistische tak en zijn wij een vooraanstaand leverancier binnen de Europese markt op het gebied van anti-diefstalschroeven. Constant zijn we op zoek naar kwalitatief goede producten en volgen de ontwikkelingen en trends op de voet. Zo zijn wij in staat om een gedegen advies te kunnen geven bij uw toepassing, waarbij veiligheid en zekerheid van essentieel belang is.

Onze drie focuspunten: Specials, Snelheid en Flexibiliteit.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor de standaard veiligheidsschroef. Onze voorraad maakt het mogelijk deze snel te leveren. Waar we echt in uitblinken zijn de specials. Daar waar de schroef net iets afwijkt van de standaard, is het voor ons een uitdaging om deze al dan niet in kleine aantallen snel bij u af te leveren. Onze relatief kleine besteleenheden (per 100 stuks) maakt dat u flexibel kunt inkopen en uw voorraden efficiënt kunt beheren. Wij denken graag met u mee en spelen graag in op uw behoefte. Inmiddels is onze klantenkring uitgegroeid over >40 landen binnen en buiten Europa. Voor de Noord-Amerikaanse markten werken wij samen met een Amerikaanse business-partner. Hierdoor zijn wij ook in staat in Europa schroeven te leveren volgens Amerikaanse standaard.